Amsterdam en Diemen

Jongerenpanel

Het jongerenpanel denkt na over wat jongeren aanspreekt. Niet alleen voor MDT maar afdelingsbreed! Wat vinden jongeren leuk en interessant en hoe houden wij ze enthousiast? Samen met andere jongeren ga je aan de slag, werk je jouw ideeën uit die wellicht naar een nieuw project leiden?

Naast dat je ideeën oppert, mag je deze uiteraard ook uitvoeren! Dus:

0 Ben jij tussen de 16 en 27 jaar?
0 Ben jij in het bezit van een mening?
0 Vind je het leuk om eens in de twee maanden met een leuke groep samen te brainstormen?
0 Ben je enthousiast, creatief en heb je humor?

Meld je aan via het formulier of neem contact op!

Sociale activiteiten

Naast het jongerenpanel zijn er natuurlijk ook tal van andere activiteiten. Hieronder een aantal opties, natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden.

Losse activiteiten

Naast maatje worden kun je ook een dagactiviteit organiseren, zoals een vrijwilligersuitje, een voorleesochtend, informatieavond voor ouders en ga zo maar door!

Meld je aan via het formulier of neem contact op dan leggen we je het graag verder uit.

 

Get a grip

Ben jij goed met financiën, geduldig en help jij graag anderen? Meld je dan aan als maatje bij Get a Grip!

Samen met je deelnemer werk je aan het creëren van overzicht, grip te krijgen op hun geldzaken en werken aan een toekomst zonder schulden!

Spel aan huis

Ga jij wekelijks op stap met een tas vol speelgoed om met een jong kind thuis spelletjes te doen en het gezin wegwijs te maken naar het buurthuis en de bibliotheek?

Als vrijwilliger speel je met het kind en stimuleer je de ontwikkeling van het kind. Ook betrek je de ouders en ondersteun je ze bij de opvoeding. Een mooie manier om kinderen beter voor te bereiden op het basisonderwijs!

Gezonde maatjes

Word jij maatje van een kind met overgewicht? Samen bewegen, gezonde recepten uit proberen en de talenten van het kind ontdekken.

Het doel is dat het kind zich fitter, gezonder en blijer zal voelen. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan samen met het kind onderzoeken welke sport hij/zij leuk zou vinden om te doen en wat de mogelijkheden in de buurt zijn. Of een plan met de ouders maken hoe het lukt om in de ochtend wél te ontbijten.

Lijkt het je leuk om maatje te worden van een kind met overgewicht of obesitas? Meld je aan via het formulier of neem contact op!