Amsterdam en Diemen

Kom jij ook bij ons vrijwilligerswerk doen?

De maatschappelijke diensttijd is niet zomaar vrijwilligerswerk, het is een uitbreiding van jouw persoonlijke ervaring, talent en ontwikkeling. Het kan jou leiden naar een mogelijke baan voor de toekomst, je leert nieuwe mensen kennen, je neemt een kijkje in de samenleving en leert misschien wel wat je wel/niet leuk vindt om te doen in de toekomst. Daarnaast bieden we jou een talentscan, toffe trainingen, een super fijne ervaring en tot slot een aanbeveling op je CV.

Hieronder staan drie van de vele mogelijkheden wat jij als vrijwilliger kan doen in Amsterdam en Diemen! Ben je nieuwsgierig geworden? mail of bel gerust eventjes! Dan kijken we welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Jongerenpanel

Het jongerenpanel denkt na over wat jongeren aanspreekt. Niet alleen voor MDT maar afdelingsbreed! Wat vinden jongeren leuk en interessant en hoe houden wij ze enthousiast? Samen met andere jongeren ga je aan de slag, werk je jouw ideeën uit die wellicht naar een nieuw project leiden?

Naast dat je ideeën oppert, mag je deze uiteraard ook uitvoeren! Dus:

0 Ben jij tussen de 16 en 26 jaar?
0 Ben jij in het bezit van een mening?
0 Vind je het leuk om eens in de twee maanden met een leuke groep samen te brainstormen?
0 Ben je enthousiast, creatief en heb je humor?

Meld je aan via het formulier of neem contact op!

Sociale activiteiten

Naast het jongerenpanel zijn er natuurlijk ook tal van andere activiteiten. Hieronder een aantal opties, natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden.

Losse activiteiten

Naast het maatje worden kun je ook een dagactiviteit organiseren, zoals een vrijwilligersuitje, een voorleesochtend, informatieavond voor ouders en ga zo maar door!

Meld je aan via het formulier of neem contact op dan leggen we je het graag verder uit.

 

Get a grip

Word maatje voor een jongeren van 16 t/m 24 jaar die wel wat hulp bij geldzaken kan gebruiken, zoals het aanvragen van studiefinanciering en subsidies.

Spel aan huis

Ga jij wekelijks op stap met een tas vol speelgoed om met een jong kind thuis spelletjes te doen en het gezin wegwijs te maken naar het buurthuis en de bibliotheek.

Gezonde maatjes

Word jij maatje van een kind met overgewicht? Samen bewegen, gezonde recepten uit proberen en de talenten van het kind ontdekken.