Kop Van Noord-Holland

Denise van Dijk

Hi! Mijn naam is Denise van Dijk en ik werk als projectcoördinator bij Humanitas Kop van Noord-Holland. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste  jonge vrijwilligers die ons team kunnen versterken!

Iedereen tussen de 16 en 26 jaar kan nu ook vrijwilliger worden bij Humanitas! Ja ook als je nog wat stage uurtjes moet invullen, studiepunten mist of gewoon wat terug wilt doen voor de maatschappij!

“Jij maakt het verschil”

Waarom zou je vrijwilliger worden?

Er zijn teveel redenen om op te noemen. Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat jij zo je steentje bijdraagt aan een betere samenleving. Je kunt namelijk écht iets voor een ander betekenen. En je gaat merken hoe ongelooflijk fijn dat is. Hoeveel tijd je erin steekt bepaal je uiteraard helemaal zelf.

Heb je interesse? Leuk!! Je kunt mij altijd bellen of een appje sturen. Ik hoop je snel te spreken.

Jongerenpanel

Word lid van ons jongerenpanel!

Dan denk je mee over belangrijke onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe we nieuwe vrijwilligers kunnen werven en hoe we die betrokken en enthousiast houden.

Naast dat je ideeën oppert, mag je deze uiteraard ook uitvoeren!

o Komt eens in de 2 maanden 2 uurtjes bij elkaar met avondeten
o Reageert actief in de Whatsapp groep op korte vragen
o Is creatief en innovatief

Tijd: we hebben 1 keer per 2 maanden een overleg. Daarnaast kun je op ons kantoor werken aan content, maar ook thuis of waar je maar wilt.

Meer weten? Stuur een berichtje via ons formulier of stuur een appje.

Social Media Team

Is Social Media echt ‘jouw ding’?
Dan kunnen wij jouw hulp echt goed gebruiken! Voor ons mediateam zijn we op zoek naar jonge mensen die willen helpen met Instagram en Facebook.

Wat houdt het precies in?
We willen met Social Media meer naamsbekendheid creëren. Ook maakt het media team foto’s, blogs, vlogs, animatiefilmpjes en infographics. Bijvoorbeeld een foto dat we aanwezig zijn op een stagemarkt, een blog over het maatjescontact van een vrijwilliger of een animatiefilmpje over de stappen die volgen als je je aanmeldt als vrijwilliger. Nieuwe en creatieve ideeën zijn altijd welkom!

Tijd: we hebben 1 keer per maand een overleg met het hele mediateam. Daarnaast kun je op ons kantoor werken aan content, maar ook thuis of waar je maar wilt.

Meer weten? Stuur een berichtje via ons formulier of stuur een appje.

Jongerenmaatje

Word maatje van een jongere
Vind je het leuk om met jongeren op te trekken? Als maatje spreek je af met een jongere om iets leuks te gaan doen. Een goed gesprek, of gewoon thee drinken en kletsen, samen voetballen, mee naar een sportvereniging, helpen met het huiswerk, naar een open dag van een nieuwe opleiding, noem maar op.

Jongerenmaatjes zijn er voor jongeren die wat extra aandacht en hulp kunnen gebruiken. Het draait om vriendschap, vertrouwen en gezelligheid. Met als doel: voorkomen van isolement en problemen die daar uit voortvloeien. Het kost je minimaal een uurtje per week en je krijgt er veel voor terug, zoals voldoening, dankbaarheid en een toffe training die Humanitas aanbiedt.

Wil jij voor een jongere een maatje zijn? Samen leuke dingen, maar ook een luisterend oor zijn? Jouw inzet en talent zijn van groot belang en van harte welkom!

Tijd: je spreekt 1 keer per week / 2 weken af met je maatje. Om een band op te kunnen bouwen duren maatjesprojecten minimaal 1 jaar. Meer weten? Stuur een berichtje via ons formulier of stuur een appje.