Projecten

Mediateam

Blog, vlog of photoshop ons naar meer bekendheid. Creëer toffe content, inspireer andere jongeren en vergroot de naamsbekendheid van Humanitas.

Er zijn hele mooie verhalen te vertellen van de manieren waarop vrijwilligers bij Humanitas deelnemers tijdelijk ondersteunen. Deze succesverhalen vertellen we graag, maar daar zijn we niet altijd even goed in. Help jij ons onze verhalen beter te delen? Neem contact op met een Humanitas afdeling bij jou in buurt om te zien wat er mogelijk is.

Tijd: reken op gemiddeld 1 uur per week. De tijd kun je zelf indelen.

Denk mee

Geef je mening in het jongerenpanel, word vrijwilligerscoördinator of beslis mee in het bestuur. Bij Humanitas kun je jouw kwaliteiten inzetten om iets voor een ander te betekenen.

Jongerenpanel
In Amsterdam, Groningen, Kop van Noord-Holland en Utrecht is een jongerenpanel waar jij je kan aansluiten. Samen met andere jongeren denk je mee over o.a. hoe we Humanitas aantrekkelijker kunnen maken voor jongeren.
Tijd: een paar uurtjes per maand.

Vrijwilligerscoördinator
Als vrijwilligerscoördinator voer je intakegesprekken met vrijwilligers en deelnemers. Vervolgens match je de deelnemer aan een gemotiveerde vrijwilliger. Tijdens de koppeling ben je de contactpersoon voor de deelnemer en de vrijwilliger. Neem contact op met een Humanitas afdeling bij jou in de buurt om te bespreken wat er mogelijk is.
Tijd: gemiddeld 6-8 uur in de week voor een periode van minimaal een jaar.

Bestuur
Humanitas is een vereniging waarbij elke afdeling een eigen vrijwilligersbestuur heeft dat de eindverantwoordelijkheid draagt. Wil jij bestuurservaring opdoen? Neem dan contact op met een Humanitas afdeling bij jou in de buurt.
Tijd: 1 vergadering per maand.

Kindervakantieweken

Ieder kind verdient een toffe vakantie, maar voor sommige kinderen zit dat er niet in. Organiseer jij samen met een enthousiaste groep vrijwilligers een onvergetelijke vakantieweek?

Kindervakantieweken worden in heel het land (m.u.v. Noord-Brabant en Limburg) georganiseerd. Er is zeker een afdeling bij jou in de buurt waar jij kan aansluiten als vrijwilliger. Veel vrijwilligers vinden de weekenden zo leuk dat ze de organisatie een aantal jaren achter elkaar blijven doen.

Tijd: tijdens de week ben je fulltime aanwezig. Ter voorbereiding kom je met je team een weekend samen om op de locatie voor te bereiden.