Utrecht

Charlotte Benneker

Hi, mijn naam is Charlotte en ik ben coördinator bij afdeling Utrecht. We zijn een super gezellige, actieve en jonge afdeling. Wist je dat maar liefst 40% van de 450 vrijwilligers bij Humanitas Utrecht onder de 30 jaar is? Dus samen met die andere jongeren wordt vrijwilligerswerk bij ons echt een feestje!

Vind je social media leuk of maak je juist liever in het echt contact? Wil je een tof event organiseren of liever ontdekken wat een bestuursfunctie allemaal inhoudt? Ik help je graag om de juiste plek te vinden. Nieuwsgierig geworden? App, bel of mail me en dan spreken we elkaar snel!

Studiemaatje

Ben je student, sociaal en geduldig? Dan zou je zomaar het perfecte studiemaatje kunnen zijn :).

Als Studiemaatje spreek je wekelijks af met een medestudent die stress of moeilijkheden ervaart tijdens zijn/haar studententijd. Je studeert samen, maakt een planning of drinkt gewoon samen wat. Zodat jullie samen student zijn!

Tijd: je spreekt 1 keer per week / 2 weken af met je maatje. Om een band op te kunnen bouwen, duren maatjesprojecten minimaal 1 jaar.

Meer weten? Stuur een berichtje via ons formulier of stuur een appje.

Mediateam

Ben jij ons al tegengekomen op Instagram of Facebook? Nee? Dan moeten we nog meer ons best doen en daar hebben we jou voor nodig!

Het Mediateam maakt voor onze social media kanalen leuke content: foto’s, afbeeldingen, blogs, vlogs, animatiefilmpjes, infographics. Bijvoorbeeld een foto dat we aanwezig zijn op een stagemarkt, een blog over het maatjescontact van een vrijwilliger of een animatiefilmpje over de stappen die volgen als je je aanmeldt als vrijwilliger. Nieuwe en creatieve ideeën zijn altijd welkom!

Tijd: we hebben 1 keer per maand een overleg met het hele mediateam. Daarnaast kun je op ons kantoor werken aan content, maar ook thuis of waar je maar wilt.

Meer weten? Stuur een berichtje via ons formulier of stuur een appje.

Jongerenpanel

Ben je een echte denker, een creatieve doener of juist een ideeëngenerator? Sluit je aan bij ons jongerenpanel en help mee om Humanitas aantrekkelijk te maken voor jongeren!

Het jongerenpanel denkt na over wat jongeren aanspreekt. Wat vinden jongeren leuk en interessant om te doen? Hoe maak je jongeren enthousiast om zich in te zetten? Samen met andere jongeren ga je aan de slag en werk je jouw ideeën uit. Naast dat je ideeën oppert, mag je deze uiteraard ook uitvoeren. Dus:

0 Vind je het leuk om je mening te geven?
0 Heb je tijd om eens in de twee maanden met een leuke groep samen te brainstormen?
0 Ben je enthousiast, creatief en heb je humor?

Stuur voor meer informatie of om je aan te melden een berichtje via ons formulier of stuur een appje.

Tijd: We hebben elke twee maanden (op een avond) een bijeenkomst. We zorgen dan ook voor lekker (avond)eten!

Get a Grip

Ben jij goed met financiën, geduldig en help jij graag anderen? Meld je dan aan als maatje bij Get a Grip!

Samen met je deelnemer werk je aan het creëren van overzicht, grip te krijgen op hun geldzaken en werken aan een toekomst zonder schulden!

Tijd: je spreekt 1 dagdeel per week af met je maatje. Om een band op te kunnen bouwen, duren maatjesprojecten minimaal 1 jaar.

Meer weten? Stuur een berichtje via ons formulier of stuur een appje